We stellen uw mening zeer op prijs.

Bij Hardworking gaan we voor kwaliteit. We willen onze klanten duurzame producten afleveren. Om altijd een stukje beter te worden in onze producten en service, stellen we uw mening zeer op prijs. Bekijk de recensies van alle voorgaande klanten of laat zelf een recensie achter.

Ook een recensie achterlaten? Klik dan hier.

Wij scoren een

Klant waardering
9,4
1

met 9 reviews

10
Professioneel
Armen heeft onze keuken voorbereid voor plaatsing: oude keuken gesloopt, stopcontacten verlegd, nieuwe draden en groepenkast geplaatst (samen met door hem geregelde elektriciën). Hij doet z'n naam eer aan: hij werkt hard en maakt lange dagen. Hij werkt heel precies en gaat voor een perfecte afwerking. Mede door dit laatste, denk ik dat hij niet per se de goedkoopste is (3000 euro voor het genoemde viel ons wat tegen). Vind je kwaliteit en nette afwerking het belangrijkst, dan ben je bij hem op het juiste adres.
Teus
Super tevreden
Toilet en badkamer gerenoveerd. Prachtig geworden. Armen is tot op de millimeter nauwkeurig en denkt mee, waardoor je geen fouten maakt in je keuzes. En dan ook nog een heel aardige man om in huis te hebben. Wat wil je nog meer?
Trudy
Wat een vakman!
Wat een vakman is Armen! Hij heeft bij ons de zolder, het toilet en de badkamer verbouwd! Alles nog mooier geworden dan we van te voren dachten. Armen geeft goede adviezen en denkt mee!
Christine
Eerlijke en goede vakman
Wij hebben onze badkamer laten renoveren door Armen: douche, tegels en kitranden. Hij heeft snel en goed werk geleverd voor een eerlijke prijs. Aanrader!
David
Top werk geleverd!
Armen werkt hard en nauwkeurig. Onze nieuwe badkamer is prachtig geworden. Strak getegeld en saniair en toebehoren zijn mooi geplaatst. Dank Armen ,het was gezellig je in huis te hebben. Groeten Ronald en Marjo
Ronald en Marjo
Snel en goede adviezen
We liepen achter op schema en zochten iemand die binnen een week een badkamer kon plaatsen. Ze hebben heel hard gewerkt en goede adviezen gegeven waardoor het nog mooier is geworden. Goed werk mannen!
Bas Vegter
Een vakman!
Armen heeft onze bestaande badkamer helemaal naar onze wensen aangepast. Een lastige klus met een mooi resultaat!
Mireille
Fijne ervaring
Fijne ervaring gehad. Wij hebben onze toiletvloer laten betegelen pas geleden. Deze zijn volledig naar wens geplaatst.
C.
Tevreden klant
We zijn heel tevreden met de mooie tegelvloer in ons huis. Dankjewel Armen en Steven
Niekjan

Ook een recensie achterlaten?

We horen graag
wat u van ons vindt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.